VALORANT Masters 2023 Tokyo'da Düzenlenecek!

25.12.2022 12:49 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games, VALORANT Masters 2023 turnuvasının detaylarını duyurdu. VALORANT Masters 2023 turnuvası Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenecek!
 
     Masters, Uluslararası Lig devrelerinden sonra Haziran ayında gerçekleşecek. Bu turnuva her üç ligden en iyi onar takımın mücadelesine sahne olacak. Ayrıca Brezilya'daki LOCK//IN turnuvasını kazanan bölge Masters'a fazladan bir takım daha gönderme hakkı kazanacak. Masters ayrıca en iyi performans sergileyen takımların Champions'a katılma şanslarını arttırmaları için de kaçırılmayacak bir fırsat olacak. Masters sona erdikten sonra yazın gerçekleşecek Son Şans Elemeleri'yle takımlara Champions'a katılma hakkı kazanabilmeleri için son bir fırsat daha tanınacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler