VALORANT VCT Masters 1 Reykjavík Turnuvasında Yarı Final Karşılaşması Belirlendi!

20.04.2022 13:40 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT VCT Masters 1 Reykjavík turnuvasında yarı final karşılaşması belirlendi! Üst tur yarı final karşılaşması LOUD ile OpTic Gaming arasında gerçekleşecek. Karşılaşma sonucunda galip olan takım büyük finale adını yazdırırken mağlup takım ise alt turdan finale yükselmek için ZETA DIVISION ile Paper Rex karşılaşmasının galip takımı ile mücadele edecek. 
 
      Özetle VALORANT VCT Masters 1 Reykjavík Playoff etabında bakacak olursak; Brezilyalı ekip LOUD, Team Liquid'i 2-1 ardından G2 Esports'u 2-0 mağlup ederek üst tur yarı finaline yükseldi. Üst tur yarı final rakibi OpTic Gaming ise The Guard ve DRX takımları karşısında 2-1 galibiyet elde ederek yükseldi. LOUD - OpTiC Gaming üst tur yarı final karşılaşması 22 Nisan Cuma günü gerçekleşecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler