VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı!

20.04.2024 14:57 Hamit Can Sayılgan

 
    Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. aşama turnuvasının 3. hafta karşılaşmaları oynandı. BBL Esports haftayı galibiyetle tamamlarken FUT Esports, Team Vitality'e karşı 2-1 mağlup oldu.
 
3. hafta karşılaşmalarının sonuçları;
 
Gentle Mates 0-2 Fnatic 
Karmine Corp 1-2 Natus Vincere
BBL Esports 2-0 Team Heretics
Team Vitality 2-1 FUT Esports
Team Liquid 2-1 GIANTX
Fnatic 2-0 KOI  
 
     Alpha grubunda 3. galibiyetini elde etmiş Fnatic, 1. sırada hemen ardından ise BBL Esports ve Team Vitality, 2 galibiyetle yer alıyor. Omega gruubunda Natus Vincere, mağlubiyetsiz olarak 3 galibiyet sayısıyla 1. sırada yer alırken FUT Esports, 2. sırada, Team Heretics ise 3. sırada yer alıyor. Bu etapta her iki gruptan en iyi 3 takım üst tura yükselecek. Playoff etabında ise turnuvayı başarıyla tamamlayan 3 takım, Masters Shanghai'a katılma hakkını elde edecek. 2. hafta karşılaşmaları 17-18-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler