VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor!

07.05.2024 11:33 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. aşama turnuvasının son haftasının tamamlanmasının ardından Playoff eşleşmeleri belli oldu.
 
     Son haftanın ardından temsilcimizden BBL Esports turnuvadan elenirken FUT Esports grubunu lider tamamlamayı başardı. FUT Esports, Karmine Corp ile birlikte Playoff aşamasında adını üst tur yarı finaline yazdırdı.
 
     Playoff aşamasında Alpha grubundan Fnatic ile Team Liquid eşleşti. Karşılaşmanın galibi Karmine Corp ile karşılaşacak. Omega grubundan Natus Vincere ile Team Heretics eşleşti. Karşılaşmanın galibi temsilcimiz FUT Esports ile karşı karşıya gelecek. Playoff karşılaşmaları 8 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler