VCT EMEA 2023 Ligi'nde Süper Hafta Tamamlandı!

02.04.2023 18:22 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT Şampiyonlar Turu kapsamında Riot Games tarafından Berlin'de düzenlenen VCT EMEA 2023 Ligi'nde Süper Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcilerimizden FUT Esports, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederken BBL Esports haftayı galibiyetsiz tamamlandı.
 
     VCT EMEA 2023 Ligi'nde ilk hafta Süper Hafta kapsamında 5 gün boyunca 2 karşılaşmayla gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda haftayı mağlubiyetsiz olarak tamamlayan takımlar Fnatic ve Team Vitality oldu. Team Liquid, FUT Esports, Karmine Corp, KOI, Natus Vincere ve Team Heretics, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla haftayı tamamlarken, BBL Esports ve Giants haftayı galibiyetsiz olarak tamamladı. 
 
    VCT EMEA 2023 Ligi'nde 2. hafta 5 Nisan Perşembe günü saat 22:00'da Team Vitality ile FUT Esports arasında oynanacak karşılaşma ile devam edecek!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler