VFŞL 2020 Kış Mevsimi 8. Haftası Tamamlandı!

07.04.2020 01:22 Hamit Can Sayılgan

 
     Çevrimiçi formatta geri dönen VFŞL Kış Mevsimi 8. haftası geçtiğimiz 5 Nisan Pazar günü tamamlandı. 8. haftanın tamamlanmasının ardından VF Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi grup aşamasının tamamlanmasına yalnızca son 1 hafta kaldı!  
 
     8. haftadaki VFŞL maçlarına 1907 Fenerbahçe ve fastPay Wildcats damga vurdu. Lige kötü bir başlangıç yapan fastPay Wildcats, son haftalara gelindiğinde kendini toplamayı başardı. Papara SuperMassive ve GALAKTICOS karşısında galip gelen ekip ilk 6 yarışında önemli bir avantaj elde etti. 1907 Fenerbahçe ise liderliğini sürdürdü. Haftanın açılış gününde Beşiktaş’ı ezici bir oyunla mağlup eden ekip ikinci günde zirve yarışındaki rakiplerinden Papara SuperMassive’i de rahat geçmeyi başardı. 1907 Fenerbahçe, son haftasına girilen VFŞL’yi lider tamamlamak için önemli bir avantaja sahip.
 
 
 
     fastPay Wildcats, Beşiktaş, GALAKTICOS ve Team Aurora; mevsim finallerinde yer alabilmek için haftalardır kıyasıya bir rekabetin içinde yer alıyordu. Bu rekabet ligin son haftasının son gününe kadar sürecek. VFŞL’nin 9. haftasında ilk 6 yarışına etki edecek şu maçlar oynanacak:

11 Nisan Cumartesi
Beşiktaş - fastPay Wildcats
5 Ronin - Team Aurora
GALAKTICOS - Papara Super Massive

12 Nisan Pazar
 
Team Aurora - GALAKTICOS
fastPay Wildcats - 1907 Fenerbahçe
5 Ronin - Beşiktaş

     Lig aşamasını ilk 6 sırada tamamlayan ekipler mevsim finallerine yükselecek. İlk 2 sıradaki ekipler direkt olarak yarı finale yükselirken 3 ila 6. sıradaki takımlar çeyrek finale adını yazdıracak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler