VFŞL 2020 Kış Mevsimi'nde 1907 Fenerbahçe Espor Ve Dark Passage Liderlik Koltuğunda

12.02.2020 22:48 Hamit Can Sayılgan

 
     İkinci haftanın ardından mağlubiyet ile tanışmayan sadece iki takım kaldı: 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage. İki tarafın da birer maçı eksik olmasına rağmen aldıkları üçer galibiyet onları zirveye taşımaya yetti. 1907 Fenerbahçe Epor, 2. haftayı tek maçla kapattı. Ligin favorisi olarak görülen Papara SuperMassive net bir oyunla mağlup edilirken Koreli Üst Koridor oyuncusu Hirit, Maçın En Değerli Oyuncusu seçildi. Zirvenin diğer ortağı Dark Passage da bu haftayı tek maçla kapattı. GALAKTICOS’u mağlup etmeyi başaran takım, 2016 Yaz Mevsimi’nden sonra en iyi lig başlangıcını yaptı. GALAKTICOS galibiyetinde takımın en değerli oyuncusu Juuzou seçildi.
 
 
     İlk haftayı GALAKTICOS yenilgisiyle kapatan Beşiktaş’a dair algı pek de olumlu değildi. Genç bir takım kuran ekip, ilk sınavından hiç de iyi bir sonuçla ayrılmamıştı. Bu durum ikinci haftada tam tersine döndü. Papara SuperMassive ve Team Aurora karşısında alınan galibiyetler takımı üst sıralara taşıdı. Alınan galibiyetlerde en ilgi çeken nokta, takım oyuncularının ilginç ve cesur şampiyon tercihleri oldu.

     Team Aurora ise okyanusu aştı, derede boğuldu. Ligin en zayıf ekiplerinden biri olarak görülen Aurora; ilk iki sınavını Royal Youth ve Papara SuperMassive’e karşı vermiş ve bu maçlardan zaferle ayrılmayı başarmıştı. 2. haftanın son gününde Beşiktaş karşısına çıkan ekip favori olarak görülüyordu. Ne var ki galibiyet serileri de tam olarak favori gösterildikleri bu maçta son buldu.
 
     Ligde 3. hafta karşılaşmaları 15 ve 16 Şubat tarihlerinde oynanacak. 16 Şubat tarihinde yeşil sahalardan alışık olduğumuz iki takım Sihirdar Vadisi’nde karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’da başlayacak maçta 1907 Fenerbahçe Espor ve Beşiktaş galibiyet için mücadele edecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler