VGA'da Gösterilecek 2 Oyun Yarın Açıklanacak

16.11.2010 12:20 Alkan Adakaner

 
 
     Spike TV VGA (Video Game Awards) verdiği ödüllerin yanı sıra, açıklanan yepyeni oyunlarla da dikkat çekiyor. Hatırlarsanız geçen yıl VGA'da Batman: Arkham City, Halo: Reach, True Crime ve Medal of Honor gibi önemli oyunların duyurusunu yapılmıştı.
 
     Söylentilere göre bu yılki Spike TV ödülleri önceki yıldan çok daha iyi olacak. Şu an için Saints Row 3 ve Guillemero Del Toro'nun oyununun törende olacağını biliyoruz. Peki başka neler olacak?
 
     Spike TV'den Geoff Keighley, ödül töreninde videosu yayınlanacak 2 oyunun daha yarın duyurulacağını açıkladı. Törene henüz 4 hafta var, ama heyecanı arttırmak için bu tür duyurularla sık sık karşılaşabiliriz.
 
kaynak    
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 01 Haziran Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler