VGC: Horizon Zero Dawn'ın Üçleme Olması Planlanıyor

24.04.2020 15:47 Gazali Çetinkaya

 
Söylentiye göre Killzone gelistiricisi Guerrilla Games'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Horizon Zero Dawn'ın üçleme olması planlanıyor.
 
Video Games Chronicle'ın birden fazla kaynaktan edinmiş olduğu bilgilere göre, Horizon Zero Dawn 2 ilk oyunun başarısından kısa bir süre sonra geliştirilmeye başlanmış. Başlangıçta PlayStation 4 için planlanıyormuş fakat daha sonra geliştirme süreci tamamen Sony'nin yeni nesil konsoluna kaydırılmış.
 
Horizon Zero Dawn 2'nin ilk oyuna kıyasla daha geniş bir dünya ve daha fazla keşfetme özgürlüğü ile devasa bir oyun olacağı ve co-op özelliğinin bulunacağı söyleniyor. Co-op'un ana hikayeye mi dahil olacağı yoksa ayrı bir mod mu olacağı belli değil.
 
Ayrıca bir ara Guerrilla Games, ilerlemenin Horizon Zero Dawn 2'nin tam sürümüne taşınacağı bağımsız co-op oyun ön izlemesi düşünüyormuş. Hala bu yönde bir plan olup olmadığı kesin değil.
 
Horizon Zero Dawn ilk olarak Şubat 2017'de PlayStation 4 için piyasaya sunuldu. PC versiyonu bu yaz çıkacak.
 
Kaynak: videogameschronicle.com/news/horizon-zero-dawn-2 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler