Vaan, Dissidia Duodecim FF'de yer Alabilir

20.09.2010 11:35 Ersin Kılıç


     PSP'de büyük ilgi gören Dissidia Final Fantasy'nin bu ilgisinden sonra Square Enix geçtiğimiz günlerde oyunun yeni versiyonunu duyurmuştu. Duyuru ile birlikte oyunda Final Fantasy 13'ten Lightning, FF IV'ten Kain, FF'den Cecil ve FF VII'den Tifa'nın olduğunu öğrenmiştik. Bugün ise dedikodu olarak çıkan habere göre oyunda FF 12'den Vaan'ı da görebilme ihtimalimiz bulunuyor.
 
     Özellikle batı hayranları tarafından en çok tartışılan FF karakterlerinden biri olan Vaan'ın İngilizce seslendirmesini yapan Bobby Ender, geçtiğimiz Mayıs ayında yeni bir FF oyununda çalıştığını Twitter hesabından açıklamış. Ortaya çıkan bu açıklamanın yeni Dissidia oyunu için olduğu tahmin ediliyor.
 
     Ayrıca oyunun ilk oynanış videosu Tokyo Game Show 2010'dan geldi. Dün kapılarını kapatan fuar alanından çekilen bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dissidia Duodecim Final Fantasy Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Haziran Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı 20 Haziran Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor 20 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak 20 Haziran Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 20 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler