Vagrant Story'nin Yaratıcısı Level-5'e Katıldı

Vagrant Story hala adından söz ettire mükemmel bir RPG oyunu
29.06.2011 08:46 Alkan Adakaner


     Square Enix'in efsane RPG oyunlarından Vagrant Story'nin (Japonya'da Famitsu'dan tam puan alan ilk oyundur) yönetmeni, tasarımcısı ve yazarı olan Yasumi Matsuno son dönemlerde Japonya'nın en başarılı firmalarından birisi  olan Level-5'e katıldı.
 
      Final Fantasy XII'nin tasarımcısı ve yazarı, Tactics Ogre: Let Us Cling Together'ın yönetmeni, tasarımcısı ve yazarı da olan Matsuno gördüğünüz gibi Square Enix'te çok önemli görevler üstlenmişti.
 
    Level-5 Ceo'su Akihiro Hino'nun daveti ile bu firmaya katılan Yasumi Matsuno'nun şu an için gençlere yönelik küçük projelerde çalışacağı söyleniyor. Doğrusu ondan Vagrant Story gibi mükemmel bir RPG bekliyoruz, umarım gelecekte böyle bir oyunla da karşımıza çıkar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Professor Layton and the Miracle Mask Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler