Valhalla'nın Devil's Third İçin Büyük Planları Var

06.07.2012 11:07 Samet Konuksal


    Mali krizin ardından bir de değişen oyun stratejisiyle birlikte çoğu oyununu elden çıkarmaya başlayan THQ'nun bu durumundan etkilenen bir oyun da Devil's Third olmuştu. Şuan için bağımsız konuma gelen Devil's Third adına yapımcının büyük planları var.
 
    Belirtilenlere göre Valhalla Studios, oyunun birçok şeyini değiştirecek, bunlardan en başta geleni de platformları. Stüdyonun CEO'su yaptığı açıklamada oyunun konsollara, PC'lere ve de diğer 'dijital platformlara' çıkacağını duyurdu.
 
   Yaptığı eklemede Satoshi Kanematsu, söylediği "Devil's Third ile birlikte bir oyunun sınırlarını aşarak diğer medya formları üzerinde de çalışmak istiyoruz. Bunların içinde mangalar, romanlar, animasyonlar ve filmler yer alıyor." sözleriyle birlikte büyük planların habercisi oldu.
 
    Tabii ister istemez şuan için dağıtımcı arayan bir oyun adına böyle planlar nasıl yapılır, anlamış değiliz. Valhalla Studios'un tüm bunları tek güçten yapacağını düşünmek yanlış olur. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil's Third Platformlar: PC Wii U Geliştirici: Valhalla Games Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler