Valheim için Yeni 4K Doku Paketi, Oyunun Grafiklerini Elden Geçiriyor

08.11.2021 19:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod yapımcıları "panoc" ve "Willybach", Valheim için indirmeniz gereken bir 4K Doku Paketi yayınladı. İkiliye göre bu modun amacı Valheim'ın görsellerini elden geçirerek daha modern hale getirmek.
 
Bu yeni 4K Doku Paketi, yüksek kaliteli dokuları, HD harita ve mini haritanın yanı sıra yeni parçacıkları içeriyor. Mod şu anda oyunun mevcut tüm dokularını, bitki örtüsü, yapı öğeleri, silahları, zırhları, yaratıkları vb. elden geçiriyor ve görünümlerini iyileştiriyor.
 
4K Doku paketine ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Valheim, Viking kültüründen esinlenerek, prosedürel olarak oluşturulmuş bir haritaya sahip, 1-10 oyuncuya kadar destek sağlıyor. Temel amacınız haritayı keşfederek hayatta kalmak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/892970/Valheim/
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valheim Platformlar: PC Geliştirici: Iron Gate AB Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler