Valheim'den Oyunculara Kötü Haber

10.06.2021 18:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Bu yılın başlarında, geliştirici Iron Gate, Valheim için birkaç büyük güncelleme ve bir dizi daha küçük iyileştirme içeren oldukça iddialı bir yol haritası yayınladı. Ancak aylar geçtikçe Iron Gate'in tüm bu hedeflere ulaşması giderek daha az olası görünmeye başladı. Iron Gate ekibi 2021 için yol haritasını tekrardan düzenlemek zorunda olduğunu onayladı.
 
Iron Gate, Steam'deki bir güncelleme gönderisinde: "Birçoğunuzun şüphelendiğinden emin olduğumuz gibi, bu yıl dört farklı güncelleme sağlayamayacağız. Bunun yerine, artık Hearth and Home'u 2021'in 3. çeyreğinde çıkarmayı planlıyoruz. Bu hususta bazı değişiklikler yaparken yol haritasını geçici olarak kaldırıyoruz. Valheim güncellemesinin bu kadar uzun sürdüğü için üzgünüz" açıklamasında bulundu.
 
Iron Gatea "bu kadar büyük bir oyuncu akını" için hazırlanmadığını açıklamaya devam etti ve oyunun popülaritesi, acil düzeltmeler gerektiren birçok hataya yoğunlaşmaya neden oldu. Ek olarak: "Önceliğimiz, mevcut deneyimi olabildiğince istikrarlı hale getirmekti ve bu, yeni içeriğin geri planda kalması anlamına geliyordu. Açıkça söylemek gerekirse, Mayıs ayına kadar tüm kaynaklarımızı bu hatalar üzerine harcadık'' açıklamasını yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valheim Platformlar: PC Geliştirici: Iron Gate AB Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler