Valkyria Chronicles'tan Selvaria Bles'in Figürü

27.01.2010 15:29 Alkan Adakaner

2008 yılında Playstation 3 için piyasaya çıkan Sega'nın aksiyon-rpg oyunu Valkyria Chronicles belki oyun dünyasının en ünlü oyunlar arasında değil ama oldukça kaliteli olduğu kesin.
 
İlk oyun bir çok otoriteden oldukça yüksek notlar aldıktan sonra Valkyria Chronicles 2'nin yapımına başlanmış ve ikinci oyunun PSP için hazırlanması büyük şaşkınlık yaratmştı.

Özellikle Japonya'da oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan oyunun belli bir fan kitlesi de oluştuğundan karakterlerinin figürinlerinin hazırlanmasına da şaşırmamak gerekiyor.
 
Selvaria Bles serinin en iyi karakterlerinden birisi olmasa da sanırım güzel olmasının etkisiyle figürü hazırlanmış. Japonya'da 170 dolar civarında satılan bu figür en azından Ayane'nin figüründen daha ucuz.
 
Türkiye'de de bu tarz figürlerin bir gün yaygın olarak satılacağını umuyoruz, fakat Japonya'daki fiyatlara göre ciddi indirim yapmaları gerekecek.
 
Selvaria Bles'in figürünün daha fazla görüntüsüne buradan ulaşabilirsiniz.
 
                 Image and video hosting by TinyPic
 
 
 
                 Image and video hosting by TinyPic
 
 
 kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valkyria Chronicles 2 Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler