Valkyrie Elysium Oyunu Brezilya'da Derecelendirildi

23.06.2022 14:59 Umut Tandoğan

 
 
Valkyrie Elysium, yakın zamanda Brezilya'da Classificação Indicativa tarafından PS4, PS5 ve PC için derecelendirildi. Liste 21 Haziran'da yayınlandı ve pek fazla yeni ayrıntı sunmadı.
 
Soleil tarafından geliştirilen ve 2022 sürümü için onaylanan Valkyrie Elysium, tri-Ace'in beğenilen Valkyrie Profile serisinin devamı niteliğindedir. Dünyayı Ragnarok'tan kurtarmak için savaşan yeni bir Valkyrie'yi görüyor, ancak savaş sıra tabanlı yerine gerçek zamanlı olacak. 
 
Ayrıca duyuru fragmanının sonlarına doğru, ejderha benzeri gizemli bir figür ortaya çıktı. Önümüzdeki aylarda 15-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Tokyo Game Show ile oyun hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.
 
Valkyrie Elysium, destansı bir hikayeye, güzel ortamlara ve strateji öğelerine sahip olacak. Bunun yanı sıra düşünme ve tepki verme yeteneğinizi test edecek benzersiz bir kombo sistemini birleştirecek. Rol yapma öğelerini de harmanlayacak bu yapım, üst düzey bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 47 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler