Valorant Çıktı

02.06.2020 08:42 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games'in oynaması ücretsiz rekabetçi FPS oyunu Valorant bugün Türkçe dil desteğiyle birlikte PC için çıkışını gerçekleştirdi.
 
1.0 sürümü yeni oynanabilir karakter Reyna, yeni harita Ascent ve yeni oyun modu Spike Rush'ı getiriyor.
 
Meksika'dan Reyna, öldürdüğü düşmanlarından beslenen vampir temalı bir karakter. Yapabilecekleri tamamen saf beceri gerektiriyor ve onu ciddi şekilde performansa dayalı yapıyor. Ascent, İtalya'da yer alan ve ortasında iki takımın çarpışabileceği geniş bir alanın bulunduğu bir harita. Orta bölge, çeşitli yetenek kullanımları için tam bir oyun alanı ve bu bölgeyi başarılı şekilde kontrol altına almak Saldıranlar için iki Spike bölgesine de ilave yollar açıyor. Spike Rush ise oyunun standart modu ile hemen hemen aynı fakat daha kısa süren maçlarda hızlı ve daha casual bir mod. 
 
Ayrıca Sage, Raze, Jett, Phoenix ve Omen oynanabilir karakterlerinde oynanış ve denge değişiklikleri, harita güncellemeleri, rekabet modu güncellemeleri, performans güncellemeleri, arayüz güncellemeleri ve hata düzeltmeleri 1.0 sürümü ile birlikte geliyor.
 
1.0 Yama Notları
Başlangıç Rehberi
Topluluk İlkeleri
Ajanlar
Haritalar
Cephanelik
 
Oyunu playvalorant.com/tr-tr/ adresinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.
 
Sinematik çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler