Valorant Konsol Versiyonları Düşünülüyor

05.06.2020 19:28 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games'in oynaması ücretsiz rekabetçi FPS oyunu Valorant bu hafta PC için çıkışını gerçekleştirdi ve ileride oyunun konsollara gelme ihtimali de bulunuyor.
 
GameSpot'a konuşan baş yapımcı Anna Donlon tarafından belirtilene göre, konsol versiyonlarının prototipi yapılıyor ve eğer ekip hedeflenen deneyimi sunmayı başarırsa oyun konsollara da gelecek fakat bir garantisi yok.
 
"Bu oyunu oynamanın bir yolu var bir de bu oyunu deneyim etmenin bir yolu var ki tam olarak bir konsol oyununa dönüştürülebileceğinden emin değiliz. Eğer istediğimiz deneyimi bu platformlarda sunabileceğimizi hissedersek kesinlikle çıkaracağız. Fakat Valorant'ın belli bir oyun türünü ve belli bir deneyim türünü temsil etmesini istiyoruz." 
 
Valorant'ı PC'de playvalorant.com/tr-tr/ adresinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 3 Dk önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler