Valorant PC için 2 Haziran'da Çıkacak

21.05.2020 18:18 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games, oynaması ücretsiz FPS oyunu Valorant'ın tam sürümü için çıkış tarihi verdi.

2 Haziran'da PC için çıkacak.
 
Yapımcı Anna Donlon ve yönetmen Joe Ziegler tarafından belirtilene göre tam sürüm betada olmayan yeni bir harita, yeni bir karakter ve yeni bir oyun modu ile çıkacak. 

Oyunun resmi websitesi üzerindeki tanıtım yazısı:
 

KESKİN NİŞANCILIK SAHNEDEKİ YERİNİ ALIYOR...
 
Bir oyuna, onu hayatına sokacak kadar güvenebilmen için şunların gerekli olduğuna inanıyoruz: 128-tick sunucular, çok düşük özellikli (belki on yıllık) bilgisayarlarda bile en az 30 FPS, modern ekipmanlarda 60 ila 144+ FPS, dünya çapında büyük şehirlerdeki oyuncuların 35 ms'in altında oynamasını hedefleyen global veri merkezleri, yıllardır üzerinde takıntılı şekilde çalıştığımız bir ağ programlaması (netcode) ve anti-cheat, yani hile karşıtlığı konusunda ilk günden beri gösterdiğimiz kararlılık.
 
AMA EN ÖNEMLİ SİLAHIN, YARATICILIĞIN
 
Gözünde canlandır: Taktiksel nişancılık, doğaüstü güçlerle buluşuyor. Herkesin silahları ve özel yetenek setleri varken rüzgâr kadar hızlı birine nasıl nişan alacaksın? En iyi hareketlerini göster, rakipleri oyuna getir ve ilk ateş eden sen ol. VALORANT, tam da beklenmedik hamleler yapmaya cesareti olan gözü pek strateji uzmanlarına göre. Çünkü hamlen sana oyunu kazandırıyorsa, işe yarıyor demektir. 


Çıkış tarihi duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Türkçe altyazı seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler