Valorant'ın Mobil Sürümü Çin'de Kapalı Beta'ya Açıldı

06.08.2023 13:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Riot Games tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Valorant, PC platformunun haricinde mobil tarafa genişlemek istiyor. Bir süredir geliştirilme aşamasında olan bu sürüm Çin'de kapalı beta sürecine girmiş durumda. Kapalı betayla beraber oyuna belirli oyuncular erişebiliyor ve sorunları geri bildirim şeklinde ekibe iletebiliyor.
 
Valorant'ın mobil sürümü yolda
 
 
 
Valorant mobile şu anda kapalı beta sürecinde. Bu beta sürecinin Ağustos ayının ortalarına kadar sürmesi bekleniyor. Hangi sürüm olursa olsun Çin'deki oyunculara şu anda Valorant mobile'ın ilk oynanabilir demosu için sınırlı erişim veriliyor. Geliştirme aşamasında olan ve Çin'in yanı sıra tüm dünyada piyasaya sürülecek mobil sürüm oyuncular tarafından bekleniyor.
 
Rekabetçi FPS oyunu ilk olarak 2020'de piyasaya sürüldü ve kısa sürede köklü CSGO karşısında alternatif haline geldi. Milyonlarca oyuncunun yer aldığı oyun son derece popüler turnuvalar ile e-spor dünyasına adım attı. 
 
 
 
Öte yandan şu anda piyasada birçok mobil rekabetçi oyunlar yer alıyor. Valorant bunlar arasına rekabete girmeye hazırlanırken şu oyunların karşısına çıkmaya hazırlanıyor;
 
- PUBG Mobile
- Rainbow Six Mobile (Geliştirilme aşamasında)
- Call of Duty Mobile
- Call of Duty Warzone Mobile (Geliştirilme aşamasında)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler