Valve DotA Tarzı Bir Oyun Mu Yapıyor?

07.08.2010 20:14 Samet Konuksal


 
     Dünya'nın en meşhur, en çok oynanan modlarından biri olan Warcraft III modu Defense of the Ancients(DotA) için yeni haberler gelmeye başladı. 
 
     Seslendirme sanatçısı olan Jon St. John, Twitter hesabıyla paylaştığı bir yazı ile DotA oyuncularını sevindirdi bile! Jon St. John'un, Twitter'da yazdıkları ise şöyle; "Seattle'da DotA'nın ses kayıdını yaparken çok iyi vakit geçiriyoruz. Valve Software çalışanları harika! 3-5 Eylül tarihleri arasında PAX fuarında görüşmek üzere!".
 
     Valve'den herhangi bir açıklama yapılmamasına karşın, geçtiğimiz aylarda Valve'nin DotA yapımcı şirketi IceFrog ile anlaştığını duyurmuştu. Açıkcası, Heroes of Newerth ve League of Legends gibi DotA tarzı oynanışa sahip oyunların gelmesiyle DotA'nın yenilenmesi veya yeni bir oyunun ortaya çıkması kaçınılmaz gibi birşey. Ancak, resmi duyuruyu bekleyip görelim. Bu arada, bahsedilen Twitter yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler