Valve, DotA'nın İsim Haklarını Satın Aldı!

12.08.2010 01:42 Samet Konuksal


 
     Geçtiğimiz haftasonu ses aktörü Jon St. John, Valve'nin Dota tarzı bir oyun yaptığını Twitter'dan üstü kapalı bir şekilde açıklamıştı. Biz de bunu size aktarmıştık.
 
     Şimdi ise, Valve'nin "Dota" isminin haklarını satın aldığı haberiyle karşınızdayız. Superunnation sitesi, Valve'nin Dota isminin haklarını satın aldığını ortaya çıkardı. Zaten sıkı bir oyun takipçisiyseniz hatırlayacaksınız, son dönemde Valve ile Dota isimleri sık sık bir arada geçmeye başlamıştı. Valve'nin 2009 yılında Warcraft III modu Dota'nın yapımcısı IceFrog ile anlaşması, Twitter'dan gelen açıklamalar ve ardından Twitter'da paylaşılan bu yazıların silinmesi. 
 
     Bildiğiniz üzere önümüzde iki fuar var. Biri haftaya yapılacak olan Gamescom, diğeri ise Eylül ayının başında yapılacak olan PAX fuarı. Kim bilir, belki bu fuarlardan birinde Valve, yeni Dota'nın duyurusunu gerçekleştirir? 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler