Valve Index 2019'da, Half-Life: Alyx'in Duyurulmasından Sonra 2 Kattan Daha Fazla Satmış

29.01.2020 16:17 Özgür Eroğlu

Bildiğiniz gibi Kasım ayında Valve'in yeni VR oyunu Half-Life: Alyx duyuruldu. Oyunun duyurulmasından sonra Valve'in kendi VR cihazı olan Valve Index'in stoklarının tükendiğini sizlere aktarmıştık. 
 
Super Data'nın istatistiklerine göre Valve Index cihazı Half Life: Alyx'in duyurusuna kadar toplamda 46 bin adet satmış. Half Life'ın duyurusundan sonra ise 103 bin adet satarak 2019 yılını 149 bin adet satarak tamamlamış oldular. Cihazın fiyatı da düşünüldüğünde gerçekten güzel bir başarı ve Valve'in VR konusunda devam etme ihtimali çok daha arttı. 
 
Aşağıdaki tabloda da görebileceğiniz gibi Valve Index her ne kadar oldukça fazla satsa da PlayStation VR'ın ve Oculus Quest'in satışlarının yarısı bile etmiyor. Aşağıdaki istatistiklerin 2019'un 4. çeyreğine ait olduğunu hatırlatalım. 
 
VR cihazlar ve satış sayıları konusunda fikirlerinizi de aşağıya yazmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler