Valve PS3'e Sıcak Bakmaya Başladı

20.02.2010 14:28 Levent Polater

 

 
Valve'nin önceki açıklamalarını takip ettiyseniz "Playstation 3'e oyun yapmanın" zor olduğundan yakınmaları nedeniyle PS3'e sıcak bakmadıklarını ifade ettiklerini hatırlayabilirsiniz. 
 
Özellikle Valve'nin son çıkardıkları oyunların hepsinin PC veya Xbox 360 platformuna çıktığını görebiliyoruz. Ancak Valve'den Chet Falislek'in son yaptığı açıklamaya göre yakın bir zamanda Valve'den PS3 oyunu göreceğiz gibi görünüyor.
 
"PS3'e bir şeyler yapmadan önce onu doğru şekilde destekleyebilmemiz gerekiyor. bu işe el atacağız ve eminim ki bu süreçte bunu başaracağız."

Valve PS3 konusunda sıkıntı yaşadıklarını daha önce de dile getirmişti, ancak görünüşe göre Valve, artık PS3'e el atmaya sıcak bakıyor. Önümüzdeki senelerde çıkabilecek olası bir Left 4 Dead 3'ü PS3'de oynamak güzel olabilir.
 
Bu arada Valve'nin böyle bir dönüş yapmasının PS3'ün 10 senelik ömrünün olması nedeniyle olabileceği konuşuluyor.
 
Kaynak 1
Kaynak 2

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 6 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 37 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler