Valve Sanal Gerçekçilik Donanımı SteamVR'ı GDC'de Tanıtacak

24.02.2015 01:29 Samet Konuksal


    Bir süredir Steam'i ve PC oyunculuğunu oturma odasına yayma girişiminde olan Valve'ın Steam Machine ve Steam Controller'ı piyasaya sunuşu epey gecikti. GDC'de büyük çaplı bir tanıtıma hazırlanan firma, etkinlik kapsamında göstereceği içerikleri açıkladı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Valve, Steam Machineları, Steam Controller'ın son halini ve daha önce duyurusu yapılmamış yeni bir sanal gerçekçilik cihazı olan SteamVR'ı GDC'de tanıtacak.
 
    Aslına bakarsanız bu açıklamanın son kısmı biraz şaşırtıcı. Evet Valve'ın kendi içerisinde test ettiği bir sanal gerçekçilik cihazının olduğunu daha önceki etkinliklerden öğrenmiştik ancak firma bu konuda tamamen Oculus Rift'i destekleyeceğini açıklamıştı. Görünüşe göre Oculus Rift'in bağımsızlıktan Facebook çatısı altına geçişi, Valve'ın bu kararını etkilemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler