Valve, Source 2 Oyun Motorunu Duyurdu

Valve artık Half Life 3'ü duyurmanın zamanı çoktaaan gelmedi mi?
04.03.2015 11:08 Alkan Adakaner


    Valve'ın Half Life 2, Left 4 Dead ve Counter Strike Source gibi oyunlarda kullandığı oyun motoru Source'un yeni versiyonu duyuruldu. Source 2 oyun motoru Oyun Geliştiricileri Konferansı 2015'te tanıtıldı. Valve yetkilisi Jay Stelly bu oyun motoru ile ilgili şu sözleri kullandı:
 
   "Source 2 ile birlikte yaratıcı üreticiliğin artmasına odaklanıyoruz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriklerin ne kadar önemli olduğunu düşününce, Source 2 sadece profesyonel geliştiriciler için değil, oyuncuların favori oyunlarını yaratma ve geliştirmesine katkıda bulunmaları için tasarlandı."
 
    Üstelik Source 2 oyun motoru içerik geliştiricileri için ücretsiz olarak sunulacak. Böylece Unreal Engine 4 ve Unity'deki sisteme benzer şekilde özellikle küçük bütçeli firmalara önemli katkıda bulunulmuş olunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler