Valve, İkinci Saxxy Video Ödüllerini Duyurdu

19.08.2012 09:43 Samet Konuksal


   Geçtiğimiz sene Team Fortress 2'nin video düzenleyicisiyle birlikte ilk kez gerçekleştiren "Saxxy Video Awards", bu sene de yapılıyor. Valve, Saxxy video ödüllerinin ikincisini duyurdu.
 
   Bu sefer değişiklik yapılarak Source Filmmaker ile gerçekleştirilen ödüllerin dalları da 5'e indirilmiş. Valve oyunculardan bu kez, en iyi aksiyon, en iyi drama, en iyi komedi, en iyi orijinal evren ve de hepsinin tamamının bir arada olduğu bir dalda video istiyor.
 
   Kazananlar ise hem Team Fortress 2'den oyun içi ödül, hem de Valve'in stüdyolarına uçma şansını elde edecek. Kazananların yolladığı videolar, Aralık ayında düzenlenecek olan Video Game Awards'da milyonlara gösterilecek.
 
Ayrıntılı bilgi burada

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Team Fortress 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 13 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler