Valve ve HTC'nin Ortak Projesi HTC Vive 2016'ya Ertelendi

09.12.2015 10:55 Berkay Öztürk

 

Valve ve HTC'nin ortak sanal gerçeklik projesi, HTC Vive'dan ertelenme haberi geldi. Daha önce 2015'in sonlarında çıkacağı söylenen cihazın, 2016 Nisan'ına ertelendiği duyuruldu. 
 
HTC konu hakkında, "HTC Vive ekibiyle beraber çoğu şeyi tamamladık, şimdi sadece kullanıcılara en iyi deneyimi sunmaya çalışıyoruz." dedi. 
 
Binlerce HTC Vive geliştirici kitinin ise çoktan oyun endüstrisine ve yapımcıların eline ulaştığını söyleyen firma, 2016'nın başında da 7 bine yakın cihazın yine piyasanın içinde ki insanlara ulaştırılacağını sözlerine ekledi.
 
Cihaz için henüz bir fiyat belirlenmedi. HTC bu yıl verdiği bir söyleşide, "en iyi sanal gerçeklik deneyimini yaşatmak istiyoruz" demişti, bu da anlaşıldığı gibi cihazın, diğer cihazlardan daha yüksek bir fiyata piyasaya sunulacağı anlamına geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HTC Vive Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: HTC Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler