Valve ve HTC'nin Sanal Gerçeklik Kaskının Yeni Modeli Sızdırıldı

19.12.2015 15:05 Samet Konuksal

    Valve ve HTC'nin ortaklaşa bir şekilde üzerinde çalıştığı sanal gerçeklik projesi HTC Vive'ın çıkışı önümüzdeki senenin Nisan ayına ertelenmesinin hemen ardından yeni bir sızıntı yaşandı. HTC Vive'ın kaskının ve kontrolcüsünün yeni modeli sızdırıldı.
 
    Reddit üzerinden yayılan sızıntıdaki yeni kask modeline baktığımızda tasarım olarak çok büyük farklılıkları görmüyoruz. Ancak kontrolcü cephesinde yapılan tasarım değişikliği görünüş olarak daha hoş bir yapıya sahip. Cihazın tüketici modelinin Nisan ayında çıkacağı, Ocak ayında da CES 2016 fuarının düzenleneceğini göz önünde bulundurursak, bu sızıntıların CES 2016 için hazırlanan bir duyuruya yönelik olduğunu kolay bir şekilde tahmin edebiliriz. 
 
 (Yeni)


(Eski)


(Yeni)


(Eski)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HTC Vive Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: HTC Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler