Valve'a Yakın Kaynaklar, Left 4 Dead 3'ü Onayladı!

07.08.2013 17:08 Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün Valve'ın ofisinden çekilen fotoğraflarda Left 4 Dead 3 ve Source 2 isimleri gözükmüştü. Bu konuyla ilgili Valve'dan henüz bir açıklama gelmese de, PC oyunculuğunun önemli sitelerinden Rock, Paper, Shotgun, ufak bir araştırma yaptı. 
 
    Oyun dünyası içerisinden Valve'a yakın birkaç kaynağı sorgulayan RPS, çekilen bu fotoğrafın doğru olduğunu onaylattı. Ayrıca sitenin aldığı bilgilere göre Source Engine 2 de, Left 4 Dead 3 de aktif olarak geliştirilmekte.
 
    Rock, Paper, Shotgun'ın yayınladığı yazıda çıkan diğer bir konu oldukça ilginç. Zira ValveTime sitesinde geçtiğimiz dönemde Valve'a ait olduğu iddia edilen bir proje listesi sızdırılmıştı. RPS'in kaynağı bu listeyi tamamen onaylamasa da, listedeki bazı oyunların varlığını onayladı. Sızdırılan listede Episode 3, SteamMMO, Cries Unheard, Microbe Wars, Stars of Blood gibi proje kod adları yer alıyordu. 
 
    Son olarak RPS'in kaynakları, Valve içerisindeki bir değişiklikten söz etti. Belirtilenlere göre Valve'ın Dota 2 ve League of Legends çekişmesine atılması ve Free to Play'lerden maddi anlamda yüksek kazanç sağlaması, firma içerisindeki bakış açısını değiştirmiş. Bunun ne anlama geldiğini hemen hemen tahmin edebiliriz...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler