Valve'dan Gençlere Yatırım; Pipeline

14.07.2013 16:17 Samet Konuksal


    Son yıllarda bağımsız oyunculara yönelik yaptıklarıyla birlikte dikkat çeken Valve, şimdi de hedefini bu işe henüz başlamamış kişilere çevirdi. Valve, Pipeline adındaki projesini açıkladı.
 
    Bu projede, oyun endüstrisinde çalışmak isteyen lise çağındaki kişiler internet üzerinden bir araya geliyor. Ses, müzik ve teknik açılarından yetenekli kişilerin bir araya gelip gruplaştığı Pipeline'da Valve yetkilileri de projeleri değerlendirecek ve genç yapımcılara yardım edecek. Tahmin edebileceğiniz üzere bu projelerin sonu, Valve'da çalışmaya kadar gidebilir.
 
    Bir internet sitesi projesi olan Pipeline, henüz tam olarak yayınlanmış değil. Buraya tıklayıp bilgi alabileceğiniz siteyle ilgili yayınlanan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Videonun müzik kaydından video çekimine kadar her türlü işinin Pipeline projesinin ilk üyeleri tarafından yapıldığını ekleyelim.
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 1 Saat önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler