Valve'dan Twitch'e Karşı Hamle; 'Steam Broadcasting'

02.12.2014 21:07 Samet Konuksal


    Twitch TV'nin son yıllarda oyun dünyasından elde ettiği gelirler mâlumunuz. Sadece oyun dünyasında değil, bütün internet dünyasında dikkat çeken Twitch, en nihayetinde Amazon tarafından satın alınmıştı. PC piyasasının öne çıkan firmalarından Valve, Steam ile beraber Twitch'e karşı ilk hamlesini atmış görünüyor.
 
    Steam Broadcasting servisini duyuran Valve, bütün oyunculara canlı yayın yapma imkanını sağlıyor. Şu an için beta sürecinde olan bu serviste yayınınızı isterseniz davetli kişilere izletebilir, isterseniz sadece arkadaşlarınıza izletebilir, isterseniz de bütün Steam kullanıcılarına izletebilirsiniz. Herkese açık olan yayınların, oyunların Steam sayfalarında listeleneceği belirtilmiş. 
 
    Şu an için bu servis oyuncular arası yardımlaşma başlığıyla tanıtılmış olsa da, betadan sonra Valve'ın daha büyük hamleler yapacağını söyleyebiliriz. Oyuncular şimdiden Steam Broadcasting'de yayınlara başlamış durumda. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Direkt olarak canlı yayınlara da buradan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler