Valve'den Ücretsiz Oyun; Alien Swarm

17.07.2010 22:03 Samet Konuksal


 
     Valve, yeni Unreal Tournament 2004 modu olarak çıkaracağı Alien Swarm'ı duyurdu.
 
      Alien Swarm'ın tamamen ücretsiz olarak Steam'den yayınlanacağı duyurulurken oyun hakkında bilgiler de verildi. Alien Swarm, 4 kişiye kadar co-op desteği bulunduruyor. Bunun yanı sıra oyunda karakter düzenleme ve kendi haritamızı oluşturabilme seçenekleri de bulunuyor. Alien Swarm'da, 4 farklı sınıf ve 8 farklı karakter yer alacak ve oyun kendine özel 64 adet Steam achievementi bulunduracak.. Ayrıca Alien Swarm'da karakterimizi düzenlerken bizlere 40'dan fazla silah seçebilme imkanı tanınacak.
 
      Görünüş olarak Alien Breed serisini andıran Alien Swarm, sci-fi öğeler içeriyor ve Alien Breed gibi üstten bakış açısıyla oynanıyor. 19 Temmuz'da Steam kullanıcılarıyla buluşacak olan oyunun yayınlanan ekran görüntülerini ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca oyunun Steam sayfasına da buraya tıklayarak gidebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
[DHVIDEO=1431]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler