Valve'e Yeni Stüdyo mu Geliyor?

14.12.2012 15:42 Gökhan Yılmaz

 
     Valve'in San Francisco'da yeni bir ofis açtığına yönelik iddialar ortaya çıkmaya başladı. Söylentiye göre Star Filled Studios ismindeki iki kişilik yapım ekibi geçtiğimiz Kasım ayının ortalarında satın alınmış ve yeni bir San Francisco stüdyosu için genişletilmeye başlanmış.
 
     Star Filled Studios'da bulunan iki kişi daha önce PopCap ve Blizzard gibi stüdyolarda Diablo III, Spore ve Plants vs Zombies gibi yapımlarda çalışdı. Jeff Gates and Tod Semple ismindeki bu yapımcılar kurulan yeni ekip ile artık firmanın San Francisco'daki ayağı olacak gibi görünüyor, elbette söylentiler doğruysa.
 
     Valve'in daha önce de pek çok kez başarılı ufak firmaları satın alarak etkili yapımlar ortaya çıkardığına tanık olmuştuk. Hatta stüdyonun tek orijinal yapımı Half-Life diyebiliriz, diğer popüler oyunlarının çoğu dışarıdan ekip alarak ve onlara istedikleri desteği vererek yapıldı. En son 2008'de Turtle Rock Studios'u alarak Left 4 Dead serisine imza atmışlardı. Bakalım bu sefer sırada ne var?
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler