Valve'in Donanım Projesi Giyilebilir Bilgisayar

Böyle mi olacağız?!
15.04.2012 16:42 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz dönemde çıkan Steam Box isimli oyun konsol söylentisinin ardından Valve, bu hafta içerisinde bir iş ilanı vermiş ve donanım projesinin haberini üstü kapalı şekilde yapmıştı. Valve'in bu projesi, firmanın blogu üzerinden aydınlandı.
 
     Blogda bir yazı yayınlayan Valve'den Michael Abrash, firmanın giyilebilir bir bilgisayar projesi adına çalıştıklarını açıkladı. Konuyu aydınlatan Abrash, geçtiğimiz günlerde Google'dan çıkan Project Glass'a ilk rakibi de ortaya sermiş oldu. Yazıda "Giyilebilir bilgisayar derken, gerçek dünya öğeleriyle birlikte bilgisayar öğelerinin birleşimi." sözlerinin ardından örnek olarak Terminatör'deki Arnold'un gözlüklerini gösterdi. 
 
     Şuan için araştırma aşamalarında olduğunu söyleyen Abrash, "Lütfen ortaya çıkabilecek E3 söylentilerini görmezlikten gelin." açıklamasını da yaptı. Bakalım "Steam Glasses" nasıl olacak? 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 13 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler