Valve'ın Türkiye'ye CS:GO ve Dota 2 Sunucusu Açması için İmza Kampanyası Başlatıldı

01.04.2015 18:37 Ömür Gencer


       Valve'ın Türkiye'ye sunucu açmasını isteyen bir oyuncu Change.org üzerinden yeni bir imza kampanyası başlattı. Valve'ın Türkiye'deki oyuncu sayısını dikkate alıp gerektiği desteği sağlamasını talep eden kampanyada şu sözlere yer veriliyor:
 
 "Türkiye Dota2 ve CS:GO için çok büyük bir pazar alanı. Her geçen gün yeni oyuncular Dota2 ve CS:GO’ya dahil oluyor. Sayımız milyonları aştı. Biz sizi ve oyunlarınızı seviyoruz ama artık daha kaliteli bir oyun için Türk sunucuları istiyoruz."
 
       10,000 imzalık hedefine neredeyse ulaşmış olan bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız kampanyanın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler