Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remix Görüntüleri

24.03.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Safemilk', şu anda 2004 yılında piyasaya sürülmüş olan Vampire: The Masquerade - Bloodlines için yeni bir RTX remix modu geliştiriyor. Bu modun şu anda ilk görüntüleri yayınlanmış durumda ve görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
RTX Remix ile yükseltilmiş dokular ve modeller oyuna dahil olacak
 
 
 
Safemilk, mod içerisinde tüm desteklerin olacağını aktarıyor. Açıklanan detaylarla beraber hem Ray Tracing hem de Path Tracing teknolojileri ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Bu detaylar dışında aynı zamanda geliştirilmiş 3D modellerin ve yükseltilmiş dokuların olacağını da aktarabiliyoruz.
 
Vampire: The Masquerade - Bloodlines, bildiğiniz üzere oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve rol yapma tarafında oldukça başarılı işler ortaya koyuyor. Bu tarz oyunları günümüzde yükseltilmiş grafiklerle ve dokularla görmek hayranları bir hayli heyecanlandırıyor. Şu anda RTX remix modunun oldukça erken aşamalarında olduğunu aktarabiliriz. Dolayısıyla önümüzde uzun bir süreç var diyebiliriz.
 
Son olarak Vampire: The Masquerade - Bloodlines’ın olası bir remaster sürümünü nasıl olacağına dair çeşitli fikirleri RTX remix modundan görebilirsiniz.
 
Karşılaştırmalı ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler