Vampire: The Masquerade - Swansong için Yeni Fragman Yayınlandı

02.10.2021 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studio, Vampire: The Masquerade - Swansong için Emem karakterini tanıtan yeni bir fragman yayınladı. 
 
Vampirler gerçek olsaydı ne olurdu? Ya bu kana susamış avcılar birbirine karışmış topluluklar içinde gizlice yaşıyor ve binlerce yıldır bir komplo planlıyor olsalardı? Peki ya sen de onlardan biri olsaydın?

Vampire: The Masquerade'de, gerçek ve olağanüstü arasındaki çizginin sürekli bulanık kaldığı bu karmaşık dünyadaki cazibeli yaratıklar olarak oynayacaksın. 
 
Eşsiz oynanışıyla Swansong, hem soruşturma hem de diğer karakterlerle olan sosyal etkileşimlerin esnasında yaptıklarının sonuçlarına büyük önem veriyor. Her durumu dikkatlice analiz etmelisin, çünkü verdiğin kararların kahramanlarının hayatları ve Boston Kamarası'nın kaderi üzerinde çok büyük etkileri olacak. 
 
Vampire: The Masquerade – Swansong, Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Swansong Platformlar: PC Geliştirici: Big Bad Wolf Studios Dağıtıcısı: White Wolf Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler