Vanquish, Eurogamer Expo'da Oynanabilecek

10.08.2010 18:39 Ersin Kılıç


 
     Resident Evil'ın yaratıcılarından Shinji Mikami'nin aksiyonu bol yeni oyunu Vanquish'in Eurogamer Expo fuarında oynanabilir olarak yer alabileceği açıklandı.
 
     Eurogamer sitesi oyunun Eurogamer Expo'nun 1-3 Ekim tarihleri arasında Londra'da gerçekleşecek olan kısmında yer alacağını açıkladı. Oyunun çıkış tarihi 22 Ekim olarak açıklanmıştı.
 
     Haziran ayında yapılan E3 2010 fuarının da en dikkat çeken yapımlarından biri olan Vanquish, TPS kamera açısına sahip olacak. Özellikle aksiyon yapısı ile bir hayli iddialı olan oyun PS3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler