Vanquish Temel Oynanış Elementleri Videosu

07.06.2010 13:34 Alkan Adakaner


     Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin yönetmeni olduğu Bayonetta'dan tanıdığımız Platinum Games tarafından geliştirilen Vanquish'in temel oynanış öğelerinin tanıtıldığı yeni bir video ortaya çıktı.
 
     Rusya'nın Amerika Birleşik Devletlerine saldırısını konu edinen oyun hızlı yapısı ile dikkat çekiyor. Videodan da anladığımız kadarıyla yakın dövüş elementleri Vanquish'in önemli yönlerinden birisi olacak.
 
     Vanquish'in tamamlanmasından sonra Shinji Mikami'nin Platinum Games'ten ayrılarak kendi stüdyosunda çalışmalarına devam edeceğini de hatırlatalım.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler