Vanquish'e Fiyat İndirimi

18.10.2010 17:16 Alkan Adakaner

 
 
      Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin yeni oyunu Vanquish, oyun otoritelerinden aldığı yüksek puanlarla dikkat çekiyor. Hızlı aksiyon sahneleri ile övgü toplayan oyunun şimdiden uygun fiyata satışına başlandı.
 
     Oyun şu an Shopto'da 27.85 sterlin'den satılıyor. Normalde oyunların 35 sterlin'den satıldığını göz önüne alırsak oldukça iyi bir indirimin yapıldığını söyleyebiliriz. Üstelik oyun henüz piyasaya çıkmadı.
 
     Vanquish'in senaryo modunun kısa olması ve multiplayer özelliğinin olmaması fiyatının düşüşünde önemli bir rol oynamış gibi görünüyor. Bu fiyat indirimi bütün mağazalarda uygulanmasa da yakında her yerde uygulanabilir.
 
      Multiplayer özelliği çok tutulan oyunların yıllarca ucuzlamadığına şahit oluyoruz, fakat Vanquish gibi oyunlar kiralama gibi nedenlerle çok yüksek satış rakamlarına ulaşamadığından fiyatları bir süre sonra düşüyor.

kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler