Vanquish'e Special Edition Geliyor

15.09.2010 01:01 Ersin Kılıç


 
     Bayonetta ile oldukça iyi bir grafik yakalayan Platinium Games'in geçtiğimiz günlerde demosu da çıkan yeni oyunu Vanquish için Special Edition paketi duyuruldu.
 
     Oyunun bugün duyurulan bu Special Edition paketinde oyunda yönlendireceğimiz karakter olan Sam Gideon'un yedi inç büyüklüğünde bir aksiyon figürü bulunuyor. Şu an için sadece İngiltere ve Fransa'da çıkacağı belirtilen bu SE paketinin diğer ülkelere gelip gelmeyeceği ise belli değil. İngiltere satışını Zawi mağazasının yapacağı bu paketin fiyatı ise £54.95 olarak açıklanmış.
 
     22 Ekim'de çıkacak olan Vanquish, yarın kapılarını açacak olan TGS 2010 fuarının da en merak edilen oyunlarının başında geliyor.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler