Vanquish'in Ana Platformu Playstation 3

05.03.2010 02:24 Alkan Adakaner


    
 
     Bayonetta ile Playstation 3 sahiplerini oldukça üzen Platinum Games, Vanquish'te bu hatayı tekrarlamayacak gibi görünüyor. Bayonetta'nın Xbox 360 versiyonu ile PS3 versiyonu arasındaki büyük fark kabul edilebilir bir şey değildi.
 
     Shinji Mikami tarafından yapılan açıklamada Playstation 3'ün Vanquish'in geliştirilmesinde ana platform olduğu belirtildi.
 
      Tabi bu oyunun Xbox 360 versiyonunun kötü olacağı anlamına gelmiyor, zira Mikami her iki platformun da kendi limitleri ve koşulları olduğu, ama kendilerinin PS3'te yeterince iyi bir sunum yapmayı amaçladıklarını söyledi.
    
Vanquish önümüzdeki kış (en azından Japonya'da) PS3 ve Xbox 360 için piyasada olacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler