Vanquish'in Demo İzlenimleri (PS3 vs X360)

01.09.2010 14:05 Gökhan Yılmaz

 
     Görünüşe göre PlatinumGames'in söyledikleri doğru çıkıyor. Vanquish'in demosu PlayStation Network'te ve Xbox Live'da yayınlandı ve arada bir fark görünmüyor. 711 MB (PS3) boyutundaki demo oyuncular tarafından büyük beğeni topluyor.
 
     Oyunun iki versiyonu da 1024x720 ve 2xAA ile 30 fps'de çalışıyor. Oyunun kontrollerinin akıcı ve hızlı tepki gösterdiği, seslendirmelerin de oldukça başarılı olduğu ilk izlenimler arasında. TPS türündeki oyunu ilk deneyenler gerçekten başarılı olduğunu belirtiyorlar. Anlaşılan Bayonetta yapımcısı PlaninumGames iyi iş çıkarmış.
 
     Daha fazla söze gerek yok zira oyunun demosunu hemen indirip kendiniz karar verebilirsiniz. Velocity Attack ismindeki demoda Amerika Birleşik Devletleri hükümetinin bir ajanı olan Sam Gideon'un kontrolünü elinize alıyor ve gelişmiş bir zırh olan ARS ile düşmanlarınıza karşı koymaya çalışıyorsunuz.
 
     Bu arada Vanquish'in PS3 ve X360 versiyonlarının ekran görüntülerinin karşılaştırmalarına aşağıdan bakabilirsiniz. Ayrıca demoda bulunan bölümü ve içerdiği boss fight'ı en alttaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler