Vanquish'in Ön Sipariş Ekstraları

25.08.2010 14:44 Ersin Kılıç


 
     Sega'nın son dönemdeki en büyük kozu olan ve Shinji Mikami'nin önderlik ettiği Vanquish'in yeni videosunda ön sipariş ekstralarına yer verilmiş.
 
     Oyunu Amazon üzerinden ön sipariş ile alan oyuncular, oyunda üç farklı silahında sahibi olacaklar. Bu silahlar arasında güçlü bir lazer atışı bulunan Laser Cannon, özellikle metal zırhlı düşmanlarda işe yarayan Anti-Armor Pistol ve ateş etme sonucu büyük bir güç dalgası yayan Boost Machine Gun adlı silahlar bulunuyor.
 
     Önümüzdeki hafta demosu ile karşımıza çıkacak olan oyunun çıkış tarihi ise 22 Ekim olarak açıklanmıştı. Oyunun "Tri Weapon Pack" adlı bu tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 19 Dk önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler