Video Oyun Seslendirme Sanatçısı Rick May Corona Virüsünden Hayatını Kaybetti

14.04.2020 08:13 Gazali Çetinkaya

 
Ünlü video oyun seslendirme sanatçısı Rick May 79 yaşında corona virüsü yüzünden hayatını kaybetti.

Eskiden çalıştığı okul Rekindle School'un websitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, Rick May Şubat ayında felç geçirdi ve rehabilitasyon için bir huzurevine yerleştirildi ve huzurevinde bulunduğu sürede kendisine corona virüsü bulaştı. Tedavisi için İsveç'te bir hastaneye getirildi ve burada hayatını kaybetti.
 
Rick May video oyun sektöründe Team Fortress 2'de Soldier, Star Fox 64'te Peppy ve Andross, Sly 3: Honor Among Thieves'de Dr. M ve Age of Empires II'de Cengiz Han karakterlerini seslendirdi. Bunların yanı sıra SOCOM II, Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove, Pajama Sam 2: Thunder and Lightning Aren't So Frightening ve Claw oyunlarında seslendirme sanatçılığı yaptı.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler