Viking RPG Rune II Bu Yaz Epic Games Store için Çıkacak

22.05.2019 18:27 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Human Head Studios, açık dünya viking rol yapma oyunu Rune'ün ismini bir kez daha değiştirdi.

İlk başta oyun Rune: Ragnarok olarak duyurulmuştu ve ardından isimden Ragnarok atılarak sadece Rune olacağı açıklandı ve şimdi ise oyunun ismine Rune II olarak karar verildi.

Human Head Studios ayrıca oyunun bu yaz Epic Games Store'da üzerinden PC için cıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Kıyamet sırasında tehlikeli bir İskandinav evreninde geçen RUNE II; tanrıların, yaratıkların ve kalan son insanların hayatta kalma mücadelesi verdiği destansı bir aksiyon rol yapma oyunudur.
 
Tanrılar tarafından Midgard'ın kurtarıcısı olarak seçildiniz; Ragnarök'ü sona erdirmeye çalışırken onların onayını ve güçlü yeteneklerini alın! Dünyayı ebedi bir kaos hâline sürükleyen hilekâr Loki'nin Midgard'ı yok etmesini önlemek için zamanla yarışın.
 
Yalnız başınıza veya arkadaşlarınızla acımasız yakın dövüşlerde Loki'nin kölelerinden oluşan orduyla savaşın, nadir kaynakları toplamak için dünyayı dolaşın, Krallık Geçidi'ni zayıflatmak için kıymetli yapılar yerleştirin ve Dokuz Krallık'ın şimdiye kadar görüp görebileceği en kudretli silahları oluşturun.
 
Bir tanrıyı devirecek kadar güçlü müsünüz... yoksa yeni bir karanlık çağ mı başlayacak?

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rune II Platformlar: PC Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Human Head Studios Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler