Viking RPG Rune için Erken Erişim Sürecinden Vazgeçildi, Tam Sürüm Bu Yılın Sonlarında Çıkacak

22.04.2019 01:45 Gazali Çetinkaya

 
Açık dünya viking rol yapma oyunu Rune'ün bu kış erken erişime açılması planlanıyordu fakat geliştirici Human Head Games aldığı karar ile birlikte erken erişim sürecini iptal etti ve oyunu bu yılın sonlarında doğrudan tam sürüm olarak çıkarmaya karar verdi.

Human Head Games tarafından yapılan açıklama:
 
"Ek finansman kaynaklarını güvence altına almamız sayesinde, hayranlarımızın ilk günden oynamasını istediğimiz oyun deneyimini sunabileceğimizi duyurmaktan çok memnunuz. Artık erken erişim geliştirme sürecini kullanmak zorunda değiliz. Bunun yerine bu yılın ilerleyen zamanlarında doğrudan 1.0 sürümü ile çıkacağız ve oyun çıkışından sonra güçlü bir yol haritasına sahip olacak.
 
Size çok kısa bir süre içinde çıkış tarihini vermeyi umuyoruz - sabrınız için teşekkürler. Bize sormak istediğiniz tonlarca sorunuz olduğunu biliyoruz ve hepsine şu anda cevap veremeyeceğimizi belirterek bu soruları aşağıdan (twitter üzerinden) sorabilirsiniz. Sizi asla askıda bırakmak gibi bir niyetimiz yok fakat bu duyuruları yapması için doğru kişileri ve doğru zamanı seçmek istiyoruz.
 
RUNE üzerinde çalışan tüm ekip adına, hayallerimizin ve vizyonlarımızın hayranı olduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca sabrınız ve anlayışınız için de sizlere teşekkür etmek istiyoruz." 
 
Rune PC için çıkış yapacak. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 23 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler