VirtuaVerse 28 Ekim'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

13.10.2021 10:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Blood Music ve geliştirici Theta Division, 28 Ekim'de PlayStation 4 için point and click macera oyunu VirtuaVerse'i yayınlayacağını duyurdu.
 
VirtuaVerse yapay zeka tarafından kontrol edilen bir dünyada ve çok uzak olmayan bir gelecekte geçen cyberpunk point-and-click macera oyunudur.

Ana karakterimiz Nathan, donanım ve korsan yazılım kaçakçılığı yaparak yaşamını sürdürüyor. Nüfusun büyük bir çoğunluğundan farklı olarak kendisi kalıcı olarak entegre edilmiş gerçekliğe bağlı değil. Bir sabah kalktığında kız arkadaşı Jay'in kaçırıldığını öğreniyor ve onu arayışında kendini hacker çeteleri ve siber savaşların dahil olduğu bir macerada buluyor.
 
VirtuaVerse ilk olarak 12 Mayıs 2020'de Steam ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1019310/VirtuaVerse/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
VirtuaVerse Platformlar: PC Geliştirici: Theta Division Dağıtıcısı: Blood Music Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler