Virtua Tennis 4 Vita'nın Çıkış Videosu

23.02.2012 12:10 Ersin Kılıç


     Daha önce konsollar için çıkış yapan Virtua Tennis 4'ün Vita sürümü, konsolun Avrupa çıkışıyla birlikte raflardaki yerini aldı. Oyunun piyasaya çıkışı ile birlikte çıkış videosu da yayınlandı.
 
      Virtua Tennis 4'ün bu çıkış videosunda oyunun PS Vita'daki özelliklerine yer verilmiş. Örneğin dilerseniz sadece dokunmatik ekranı kullanabiliyor veya klasik olarak analog sistemi ile kontrolünüzü sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca tek bir konsol üzerinden iki kişi oynama gibi özelliklere de bu videoda yer verildiğini görüyoruz. Bunun dışında harekete duyarlı sistem, karakter yaratma ve online özelliklere de değinilmiş.
 
     22 Şubat itibari ile raflardaki yerini alan oyunun çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Virtua Tennis 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler